Våra solpaneler

Solart Energy grossistförsäljning av bättre solpaneler med bäst leve­ranstid från lager i Sverige

Bättre solpaneler – bäst leveranstid

Solart Energys affärsidé är i grunden enkel – grossistförsäljning av bättre solpaneler med bäst leve­ranstid från lager både i sverige och Europa. Men vår affärsidé kräver finansiella muskler och en mäster­ligt tillämpad logistik. Och det har Solart Energy.

Idag till­verkas över 90 procent av alla solceller och solpaneler i Kina. Även våra. Vi har lång erfarenhet av inter­­nationella affärer och nöd­vändig admini­stra­­tion. Allt för att säker­ställa hela leverans­­­kedjan av solpaneler till dig som kund. Vår strä­van syftar dels till att underlätta för instal­latörer och montörer av solpaneler på en snabbt växande solenergimarknad. Och dels till att påskynda Sveriges över­gång till mer hållbar energi­produktion med solpaneler. Vi fokuserar  därför helt på:

Att solpaneler finns tillgängliga på lager i Sverige med snabba och smidiga leveransvillkor.

Att upparbeta goda relationer med installatörer av solceller och solpaneler på den svenska marknanden.

Att solpanelerna tillverkas och levereras enligt Solart Energys strikta miljö- och kvalitetspolicy.​

Solart Energy solpaneler
IEC Certikat

Certifierade enligt IEC 61215 System of Conformity Assessment Schemas for Electrotechnical Equipment and Components Terrestrial photovoltaic (PV) modules.

Produktgaranti 15 år

Solart Energy levererar solpaneler av god kvalitet. Våra solpaneler har förmånliga hela 15 års garanti på solpanelens funktion och konstruktion.

Effektgaranti 80% 25 år

Solart Energys solpaneler åldras med värdighet och väl bibehållen prestanda. Vi garanterar att solpanelerna ger minst 80% effekt efter 25 år.

Produkter och varumärken

Hör av dig

Solart Energy är en ny spelare men vi har redan tagit emot många förfrågningar från instal­latörer av solcellspaneler. Efterfrågan på solpaneler med kort leve­ranstid överträffar våra förväntningar trots att vi känner marknaden. Hör av dig genast om du har frågor om våra solpaneler och fördelaktiga leveranstider.

Scroll to Top